Т. В. Оніпко РЕГІОНАЛЬНІ ОСОБЛИВОСТІ ДІЯЛЬНОСТІ ЗАКЛАДІВ ГРОМАДСЬКОГО ХАРЧУВАННЯ СПОЖИВЧОЇ КООПЕРАЦІЇ УКРАЇНИ В 1923-1925 рр .

Аналізується досвід залучення споживчої кооперації України до вирішення продовольчих проблем у період подолання наслідків еко­номічної кризи 1923 р. Акцентовано увагу на ролі кооперативних за­ кладів громадського харчування у забезпеченні потреб населення.

It is analyzed experience of attraction of Consumer Cooperatives of Ukraine concerning the decision of food problems in the period of overcoming consequences of economic crisis of 1923. It is accented on the role of cooperative public catering establishments in maintenance of population requirements.

Ключові слова: споживча кооперація, продовольчі труднощі, громадське харчування, кооперативні їдальні.

29_14_Onipko

Опубліковано у Архів номерів, Сторінки Історії №29 | Теґи: , , , . | Додати в закладки: постійне посилання на публікацію.